This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK
Corsica

Biologische Ajaccioworst

Description

De Ajaccioworst is een rosette-achtige worst, gemaakt van biologisch Frans varkensvlees dat grof gehakt is, waardoor het vlees zijn textuur behoudt. Het is licht gezouten en heeft een natuurlijke fermentatie ondergaan.

Weight :

70 g

Origin

De worst wordt gemaakt van de schouder en de borst van het varken.

Frais Devant_Cochon_Epaule_poitrine

Nutritional values for 100g

311 Kcal - 1301 Kj - 22,1 g de protéines - 22,1 g eiwitten - 24,6 g vetten -10,40 g verzadigde vetten - 0,2 g koolhydraten waarvan 0 g suikers - 4,4 g zout

Receptidee

Risotto met Ajaccioworst

Een origineel en effectief recept met worst als enige vetstof wordt gebruikt !
Risotto à la rosette
Ontdek ook

Biologische vleeswarenassortiment uit Ajaccio

Het vleeswarenassortiment uit Ajaccio is een combinatie van Corsicaanse smaken en bestaat uit drie traditionele producten: worst, logo en coppa. Zet alle lokale smaken op tafel !

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr