This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK
Spanje

Biologische chorizo

Description

Deze worst van varkensvlees wordt sinds de zestiende eeuw gemaakt en komt uit Spanje. Bij de bereiding wordt er een mengsel gebruikt van zout en cayennepeper, die zorgt voor een roestkleur en een licht fruitige smaak. Ideaal bij een borrel en als voorgerecht om uw gasten te verrassen. Ons product wordt gemaakt van biologische Spaanse grondstoffen.

Weight :

70 g

Origin

Chorizo is afkomstig van de schouder van het varken.

Frais Devant_Cochon_Epaule

Nutritional values for 100g

468 Kcal - 1941 Kj - 28,8 g eiwitten - 38,7 g vetten - 14,6 g verzadigde vetten - 1,2 g koolhydraten waarvan 0,9 g suikers - 3,2 g zout

Receptidee

Gebakken pijlinktvis met knoflook en chorizo

Een gerecht waarbij de regionale Spaanse smaken van land en zee goed zijn gecombineerd.
Ontdek ook

Biologische Lomo

Lomo bevat erg weinig vet en dient rauw gegeten te worden. Hij is in dunne plakjes gesneden. Perfect om rauw te eten of om even op de barbecue te grillen.

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr