This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK
Frankrijk

Biologische Rosetteworst

Description

Deze worst is afkomstig van de schouder van een biologisch varken en is samengesteld van mager gehakt, varkensvet, specerijen en knoflook. De rijpingsfasen zijn langzamer dan die van een traditionele worst.

Weight :

100g

Origin

De rosetteworst is afkomstig van de schouder van het varken, ook wel voorbout genoemd.

Frais Devant_Cochon_Epaule

Nutritional values for 100g

399 Kcal - 1654 Kj - 23,9 g eiwitten - 32,4 g vetten - 12,6 g verzadigde vetten - 1,6 g koolhydraten - 4,6 g zout

Receptidee

Risotto met Ajaccioworst

Een origineel en effectief recept met worst als enige vetstof wordt gebruikt !
Risotto à la rosette
Ontdek ook

Ajacciocoppa

Puur Frans varkensvlees, op smaak gebracht met zout, peper en specerijen. Dit gedroogde product zal een originele smaak aan uw gerechten geven.   

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr