This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Bladerdeeghapjes van gedroogde Portugese ham en tomaten

Ingrediënten

  • 10 dunne plakken droge ham
  • 6 kleine tomaten
  • 1 droge geitenkaas
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 eetlepel olijfolie
  • snufje zout en peper

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 °C. 

Stap 2

Was de tomaten en snijd ze in de lengte in tweeën. Breng ze op smaak met wat olijfolie.

Stap 3

Gedurende 15 à 20 minuten in de oven bakken en goed in de gaten houden.

Stap 4

Snijd 10 cirkels met een diameter van ongeveer 5 cm uit het deeg. Prik elke deegcirkel in en leg er een halve tomaat op.

Stap 5

Bak 10 minuten op 210 °C in de oven.

Stap 6

Zodra ze gaar zijn, voegt u een dunne plak gedroogde ham toe. Doe hetzelfde met de droge geitenkaas.

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr