This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Bruschetta met tomaten, coppa en mozzarella

Bruschetta Tomates, Mozza, Coppa italienne

Ingrediënten

  • 2 bruschettabroodjes
  • 3 tomaten
  • 6 plakken Ajacciocoppa
  • 1 bol mozzarella
  • geraspte kaas

Bereidingswijze

stap 1

Snijd één tomaat doormidden en wrijf met elke helft de binnenkant van een snee brood in (1 helft per snee).

stap 2

Snijd de overige tomaten in plakjes en leg ze op de sneetjes.

stap 3

Leg hierop de plakken Ajacciocoppa.

stap 4

Snijd de mozzarella in reepjes en leg deze op de coppa.

stap 5

Bestrooi met geraspte kaas.

étape 6

Bak twintig minuten op 220 °C in de oven (de kaas moet smelten).

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr