This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Cake met artisjok en Cebo Ibericoham

Ingrediënten

  • 150 g bloem
  • 80 g Ibericoham
  • 100 g gedroogde tomaten
  • 200 g artisjokharten
  • 3 eieren
  • 100 ml melk
  • 1 pakje gist
  • zout en peper

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Stap 2

Meng de eieren en de melk in een grote kom. Bestrooi met een snufje zout en peper.

Stap 3

Voeg langzaam de bloem en vervolgens de gist toe. Meng tot er een glad deeg ontstaat.

Stap 4

Snijd de overige ingrediënten in kleine stukjes.

Stap 5

Voeg deze stukjes toe aan het deeg.

Stap 6

Meng en plaats vervolgens in een ingevette bakvorm in de oven.

Stap 7

Laat 35 à 45 minuten bakken.

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr