This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK
Frankrijk

Chiffonnade van Auvergneham

Description

Auvergneham is gemaakt van Frans vlees en wordt geproduceerd volgens de traditionele methoden van de Auvergne. Het pekelproces, drogen en rijpen duurt negen maanden en zorgt voor een stevige structuur en hazelnootaroma's. De dunne plakjes zijn heerlijk !

Weight :

80 g

Origin

Auvergneham wordt gemaakt van ham, oftewel de achterbout van het varken.

Frais Devant_Cochon_Jambon

Nutritional values for 100g

220 Kcal - 921 Kj - 27 g eiwitten- 12 g vetten - 4,8 g verzadigde vetten - 1 g koolhydraten waarvan 1 g suikers - 6,5 g zout

  • auvergne
Frais Devant_Chiffonade Jbon Auvergne
Receptidee

Chiffonnade van ham, peer en Roquefort

Een verfrissend voorgerecht dat zoete peer combineert met zoute chiffonnade van Auvergneha
Frais Devant_Recette_Chiffonnade
Ontdek ook

Auvergneham

Een handig bakje om overal mee naartoe te nemen. Ideaal bij een borrel of als voorgerecht; de dunne plakjes zijn heerlijk !

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr