This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Chiffonnade van ham, peer en Roquefort

Frais Devant_Recette_Chiffonnade

Ingrediënten

  • 200 g chiffonnade van Auvergneham
  • 100 g roquefort
  • 200 g light vloeibare zure room
  • 320 g rijpe 
  • 40 g walnoten
  • 20 g rozijnen
  • 1,50 g zout
  • 0,50 g peper
  • 60 g citroensap

Bereidingswijze

stap 1

Schil de peren , verwijder het klokhuis en snijd de rest in reepjes. Pers de citroen. 

stap 2 

Voor de roquefortsaus :   mix de roquefort, de room, een snufje zout, peper en het citroensap. Bewaar in de koelkast. 

stap 3 

Leg de reepjes peer op de serveerschaal rondom de chiffonnade van ham.

stap 4

Plaats in het midden een schaaltje roquefortsaus en garneer  met noten en rozijnen. Iedereen bedient zichzelf en schenkt  naar neemt naar wens roquefortsaus. 

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr