This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK
Italië

Chiffonnade van Italiaanse Coppa

Description

Deze Coppa, die in Parma wordt geproduceerd van Italiaans vlees, is afkomstig van de nek van het varken. De unieke smaak ontstaat door het subtiele gebruik van kruiden en specerijen.

Weight :

100g

Origin

Chiffonnade van Italiaanse Coppa is afkomstig van de ham, oftewel de achterbout van het varken.

Frais Devant_Cochon_Jambon

Nutritional values for 100g

444 Kcal - 1863 Kj - 19,5 g eiwitten - 39,8 g vetten - 17,20 g verzadigde vetten - 1,80 g koolhydraten waarvan 0 g suikers - 1,50 g zout

Receptidee

Bruschetta met tomaten, coppa en mozzarella

Een eenvoudig, snel en lekker recept!
Bruschetta Tomates, Mozza, Coppa italienne
Ontdek ook

Ajacciocoppa

Puur Frans varkensvlees, op smaak gebracht met zout, peper en specerijen. Dit gedroogde product zal een originele smaak aan uw gerechten geven.   

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr