This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK
Italië

Chiffonnade van Italiaanse Spek

Description

De Italiaanse spek wordt gemaakt van de niet-vette, uitgebeende achterbout van het varken volgens een volledig ambachtelijke procedure. Het is mager en meer uitgesproken van smaak dan gewone ham en onderscheidt zich door zijn licht gerookte aroma's. Italiaanse spek wordt gegeten met een plak meloen of bij een raclette.

Weight :

80g

Origin

Chiffonnade van Italiaanse spek is afkomstig van de ham, oftewel de achterbout van het varken.

Frais Devant_Cochon_Jambon

Nutritional values for 100g

325 Kcal - 1353 Kj - 29 g eiwitten - 23 g vetten - 8,9 g verzadigde vetten - 0,5 g koolhydraten waarvan 0 g suikers - 5 g zout

Receptidee

Penne met Italiaanse spek, champignons en doperwten

Italiaanse spek is een vrij onbekende soort vleeswaren, maar wel zeer populair bij de Ital
Penne au Speck, champignons et petits pois
Ontdek ook

Gedroogde Italiaanse ham

De plakjes zijn zo dun dat ze letterlijk smelten in de mond terwijl er subtiele aroma's vrijkomen. Een smaakvolle ham voor al uw recepten.

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr