This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Gratin van Charlotteaardappelen met Maroille en Auvergneham

Ingrediënten

  • 4 Charlotteaardappelen
  • 6 plakken Maroilles
  • 2 plakken rauwe Auvergneham
  • 3 eieren
  • 20 cl vloeibare room
  • 20 cl melk
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 1 ui
  • zout, peper

Bereidingswijze

stap 1 

De Charlotteaardappelen koken, pellen, in plakken snijden en bakpapier in de terrine leggen.

stap 2

Leg daarop eerst een laag aardappelen, dan wat ui, een plak rauwe ham en een laag Maroilles. Herhaal deze stap.

stap 3

Klop de eieren met de room en de melk, bestrooi met wat zout en peper en voeg een snufje nootmuskaat toe.

stap 4

Schenk dit mengsel over de ingrediënten.

stap 5

Bak gedurende 20 minuten in de oven. Keer na het bakken uw schotel om op een bord en serveer.

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr