This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Grisonvleesrolletjes met ricotta en rucolascheuten

Ingrediënten

  • 10 plakken Grisonvlees
  • 150 g romige ricotta
  • Een eetlepel olijfolie
  • Enkele blaadjes verse basilicum
  • Enkele rucolascheuten
  • Zout en versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

stap 1

Klop de ricotta met de fijngehakte basilicum. Voeg peper en zout toe. Bewaar in de koelkast..

stap 2

Maak de scheuten rucola schoon.

stap 3

Schep op elke plak Grisonvlees een theelepel kaas, leg er wat rucolascheuten op en rol de plakken op. Herhaal dit en leg de rolletjes vóór het serveren in de koelkast.

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr