This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Onze recepten

Hapjes met gedroogde Italiaanse ham en mozzarella

  • PERSONEN : 4
  • VOORBEREIDING : 20 min
  • BEREIDINGSTIJD : 2 min

Ingrediënten

  • 20 dun gesneden plakjes gedroogde Italiaanse ham
  • 200 g buffelmozzarella in dunne plakjes gesneden
  • 4 kleine tomaten
  • Olijfolie
  • Gemalen zwarte peper

Gebakken pijlinktvis met knoflook en chorizo

  • PERSONEN : 4
  • VOORBEREIDING : 25 min
  • BEREIDINGSTIJD : 10 min

Ingrediënten

  • 1,5 kg kleine pijlinktvis schoongemaakt door uw visboer 
  • Twintig plakjes chorizo
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 takjes citroenthijm
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Espelettepeper
  • Fleur de sel, Peper

Perenmoes met verse geitenkaas en Serranoham

  • PERSONEN : 4
  • VOORBEREIDING : 25 min

Ingrediënten

  • 1 grote peer, rijp maar nog stevig
  • 2 grote plakken biologische rauwe Serranoham
  • 2 grote tomaten
  • 1 verse geitenkaas (bijvoorbeeld ‘Chavroux met bieslook’)
  • 2 eetlepels vloeibare zure room
  • Fijn zout
  • Gemalen zwarte peper

Risotto met Ajaccioworst

  • PERSONEN : 6
  • VOORBEREIDING : 45 min
  • BEREIDINGSTIJD : 30 min

Ingrediënten

  • 100 g biologische Ajaccioworst
  • 200 g ronde risottorijst 
  • 2 afgestreken theelepels paprikapoeder 
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 bouillonblokje 
  • 1 ui 
  • 70 g tomatenpuree
  • 40 cl rode wijn
Risotto à la rosette

Tosti met mozzarella, ham en ei

  • PERSONEN : 2
  • VOORBEREIDING : 10 min
  • BEREIDINGSTIJD : 13 min

Ingrediënten

  • 4 sneetjes witbrood
  • 1 bol mozzarella
  • 4 fijngesneden plakken gerookte Schwarzwalderham
  • honingmosterd
  • pijnboompitten
  • 2 eieren
  •  
  • 1 of 4
  • >

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr