This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Tosti met mozzarella, ham en ei

Ingrediënten

  • 4 sneetjes witbrood
  • 1 bol mozzarella
  • 4 fijngesneden plakken gerookte Schwarzwalderham
  • honingmosterd
  • pijnboompitten
  • 2 eieren

Bereidingswijze

Stap 1

Besmeer ieder sneetje witbrood aan één kant met de honingmosterd. Snijd de mozzarella in schijfjes.

Stap 2

Gebruik 2 dubbelgevouwen plakken gerookte ham per tosti en de helft van de schijfjes mozzarella. Bestrooi met pijnboompitten.

Stap 3

Bedek met een snee witbrood.

Stap 4

Verwarm de oven voor op 200 °C en bak gedurende 10 minuten.

Stap 5

Zet de oven op de grillstand en laat gedurende 2 à 3 minuten doorbakken terwijl u goed oplet.

Stap 6

Bak ondertussen de 2 eieren met een klontje boter.

Stap 7

Leg op iedere goudkleurige tosti een gebakken ei. Warm serveren met wat sla.

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr