This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Onze verhalen

Een bijzondere streek

Pata Negra, een Spaans juweeltje

We hebben gezocht naar het beste van de Iberische productie. Het is in Salamanca, te midden van het natuurpark Sierra de Candelario op 1300 meter hoogte, dat de varkens uit Bellota gefokt worden en de gevallen eikels eten. Hun vlees wordt vervolgens gedurende 48 maanden (!) gerijpt in de bergen volgens de meest authentieke tradities. Dit hele proces verschaft onze Ibericoham uit Bellota zijn complexe aroma van dennen, kastanjes en rozemarijn. Deze ham wordt vaak aangeboden onder de naam "Pata Negra", die aangeeft dat het de beste ham ter wereld is.

Le Pata Negra, joyau espagnol
Nieuwe smaak

Biologische Ajacciocoppa

Voor alle momenten die u deelt met het gezin of met vrienden presenteren wij u een nieuw product, biologische Ajacciocoppa.

Varkensrug, gepekeld met droog zout en vervolgens gerookt boven Corsicaans loofhout.

De fijne textuur en krachtige smaak zal ongetwijfeld deel uitmaken van uw borrels en raclettes.

Coppa BIO d'Ajaccio
Aan tafel !

Het plezier van een geïmproviseerde snack

Frais Devant biedt een aantal producten aan die ideaal zijn voor al uw snackmomenten.

Vrienden die onverwachts langskomen voor een borrel? Een mooi assortiment van rosetteworst en Coppa zal ze aangenaam verrassen. Kies voor Grisonvlees en gedroogde ham om meer smaak te geven aan een zondagse brunch. Ideaal voor een ontspannen avondje voor de buis. Stel met onze producten een mooi en gezond vleeswarenassortiment van topkwaliteit samen en geniet!

Les joies du snacking improvisé
  •  
  • 1 of 3
  • >

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr