This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK
Frankrijk Drapeau francais

Auvergneham

Description

Auvergneham is gemaakt van Frans vlees en wordt geproduceerd volgens de traditionele methoden van de Auvergne. Het pekelproces, drogen en rijpen duurt negen maanden en zorgt voor een stevige structuur en aroma’s van hazelnoot. Ideaal bij een borrel of als voorgerecht; de dunne plakjes zijn heerlijk !

Weight :

100g

Origin

Auvergneham is afkomstig van de ham, namelijk de achterbout van het varken.

Frais Devant_Cochon_Jambon

Nutritional values for 100g

220 Kcal - 921 Kj - 27 g eiwitten - 12 g vetten - 4,8 g verzadigde vetten - 1 g koolhydraten waarvan 1 g suikers - 6,5 g zout

  • Label Le Porc Français
  • Label Indication Géographique Protégée
  • Label Auvergne
Jambon d'Auvergne tranché Frais Devant
Receptidee

Gratin van Charlotteaardappelen met Maroille en Auvergneham

Een recept om de Auvergne ham anders te proeven.
Plat de gratin de charlottes au Maroilles et jambon d’Auvergne
Ontdek ook

Chiffonnade van Auvergneham

Een handig bakje om overal mee naartoe te nemen. Ideaal bij een borrel of als voorgerecht; de dunne plakjes zijn heerlijk !

Chiffonade de jambon d'auvergne - Frais Devant

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr