This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK
Frankrijk Drapeau francais

Frans assortiment

Description

Een combinatie van drie traditionele Franse producten met subtiele en gevarieerde smaken. De op ambachtelijke wijze gemaakte Auvergneham met zijn sterke karakter, milde Ajacciolonzo met een vleugje hazelnoot, en gedroogde worst met groene peper, zorgen voor een geslaagde borrel met vrienden.

Weight :

80g

Origin

Auvergneham is afkomstig van de achterbout van het varken. Lonzo is afkomstig van de varkenslende, die zich op het bovenste gedeelte van het varken bevindt. Gedroogde worst is afkomstig van de schouder van het varken.

Frais Devant_Cochon_Jambon_Filet_Epaule

Nutritional values for 100g

255 Kcal - 1067 Kj - 29,20 g eiwitten - 16,20 g vetten - 6,10 g verzadigde vetten - 1,4 g koolhydraten waarvan 1,35 g suikers - 5,55 g zout

  • Label Le Porc Français
Assiette francaise mix jambon d'Auvergne, Lonzo et rosette tranchés Frais Devant
Ontdek ook

Ajaccio assortiment

Het vleeswarenassortiment uit Ajaccio is een combinatie van Corsicaanse smaken en bestaat uit drie traditionele producten: worst, logo en coppa. Zet alle lokale smaken op tafel !

Assiette d'Ajaccio mix Coppa, Lonzo et jambon sec poivre tranchés Frais Devant
Ontdek ook

Ajacciolonzo

Verse, stevige Lonzo met een zachte hazelnootsmaak die uw gasten zal weten te verrassen.

Lonzo d'Ajaccio tranché Frais Devant

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr