This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Onze verhalen

Een bijzondere streek

Pata Negra, een Spaans juweeltje

We hebben gezocht naar het beste van de Iberische productie. Het is in Salamanca, te midden van het natuurpark Sierra de Candelario op 1300 meter hoogte, dat de varkens uit Bellota gefokt worden en de gevallen eikels eten. Hun vlees wordt vervolgens gedurende 48 maanden (!) gerijpt in de bergen volgens de meest authentieke tradities. Dit hele proces verschaft onze Ibericoham uit Bellota zijn complexe aroma van dennen, kastanjes en rozemarijn. Deze ham wordt vaak aangeboden onder de naam "Pata Negra", die aangeeft dat het de beste ham ter wereld is.

Le cochon Pata Negra, joyau espagnol
Nieuwe smaak

Biologische Ajacciocoppa

Voor alle momenten die u deelt met het gezin of met vrienden presenteren wij u een nieuw product, biologische Ajacciocoppa.

Varkensrug, gepekeld met droog zout en vervolgens gerookt boven Corsicaans loofhout.

De fijne textuur en krachtige smaak zal ongetwijfeld deel uitmaken van uw borrels en raclettes.

Coppa BIO d'Ajaccio
Nieuwe smaak

Biologische Italiaanse gedroogde ham

Het bijzondere aan onze biologische gedroogde Italiaanse ham is dat deze voorkomt uit de niet-intensieve, diervriendelijke veeteelt.
De Italiaanse varkens worden onder optimale omstandigheden gefokt: ze kunnen vrij bewegen en lopen regelmatig in de wei. Hun aantal is afhankelijk van de beschikbare grond en wordt, per ras, door de wet vastgesteld. Er is dus nooit sprake van teveel dieren.

Hun dieet is exclusief biologisch.

Dankzij de kwaliteit van foktechnieken worden de beste hamnoten geproduceerd.

De ham die voortkomt uit deze bewuste productiemethoden, en vervaardigd in Parma, wordt 18 maanden gedroogd en vervolgens in dunne plakjes gesneden. De transparantie en aandacht tijdens het gehele proces leveren een biologische Italiaanse ham van uitzonderlijke kwaliteit op.

De fijne textuur en aroma's zijn prima te combineren met uw favoriete recepten.

Jambons de Parme suspendus
  •  
  • 1 of 2
  • >

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr