This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies. See more

OK

Onze verhalen

Nieuwe smaak

Biologische Ajacciocoppa

Voor alle momenten die u deelt met het gezin of met vrienden presenteren wij u een nieuw product, biologische Ajacciocoppa.

Varkensrug, gepekeld met droog zout en vervolgens gerookt boven Corsicaans loofhout.

De fijne textuur en krachtige smaak zal ongetwijfeld deel uitmaken van uw borrels en raclettes.

Coppa BIO d'Ajaccio
Nieuwe smaak

Biologische Italiaanse gedroogde ham

Het bijzondere aan onze biologische gedroogde Italiaanse ham is dat deze voorkomt uit de niet-intensieve, diervriendelijke veeteelt.
De Italiaanse varkens worden onder optimale omstandigheden gefokt: ze kunnen vrij bewegen en lopen regelmatig in de wei. Hun aantal is afhankelijk van de beschikbare grond en wordt, per ras, door de wet vastgesteld. Er is dus nooit sprake van teveel dieren.

Hun dieet is exclusief biologisch.

Dankzij de kwaliteit van foktechnieken worden de beste hamnoten geproduceerd.

De ham die voortkomt uit deze bewuste productiemethoden, en vervaardigd in Parma, wordt 18 maanden gedroogd en vervolgens in dunne plakjes gesneden. De transparantie en aandacht tijdens het gehele proces leveren een biologische Italiaanse ham van uitzonderlijke kwaliteit op.

De fijne textuur en aroma's zijn prima te combineren met uw favoriete recepten.

Jambons de Parme suspendus
Nieuwe smaak

Gedroogde worst met Espelettepeper

Voor een gezellige borrel met vrienden adviseren wij u de gedroogde worst met Espelettepeper.

Afkomstig van 100% Frans varkensvlees en vervaardigd aan de poorten van de Auvergne. Deze rijpt acht weken lang op 700 meter hoogte tussen de Puy de Dome en Cantal.

Een perfecte balans tussen pittig en mild, waar u onbeperkt van kunt genieten.

Pousses de piment d'espelette

Onze verpakkingen en producten komen mogelijk in aanmerking voor recycling.  www.consignesdetri.fr